Onze klanten waarderen ons met een 4.7

Hemmes vloeren

Houten vloer renovatie

Wilt u uw vloer een compleet nieuwe look geven? Of heeft uw vloer een opknapbeurt nodig? Wij schuren uw vloer waardoor krassen en beschadigingen worden verwijderd. Vervolgens kunnen we de vloer een nieuwe kleur naar keuze geven! Vraag een vrijblijvende offerte op.

Schuren

Houten vloer renovatie

Houten vloeren schuren is naast dat het veel tijd kost, ook zeer precies en specialistisch werk. Om het gewenste resultaat te creëren, is goed apparatuur van groot belang. Hemmes Vloeren beschikt over de juiste apparatuur om uw vloer snel en vakkundig te schuren. Bovendien hebben onze medewerkers jarenlange ervaring en expertise. 

Met deze combinatie bent u altijd verzekerd van een prachtig eindresultaat. Laat u zich adviseren door de experts van Hemmes Vloeren in Eindhoven. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken, de koffie staat klaar. 

Onze medewerkers beginnen met het wegschuren van de oude lak door middel van een grove korrel. Vervolgens worden oneffenheden zoals krassen en schades verwijderd met een fijne korrel. Daarna volgen nog diverse schuurgangen om de meeste beschadigingen en olie of lakrestanten te verwijderen. 

Na het uitgebreide schuren kunnen er nog steeds kleine oneffenheden aanwezig zijn op uw vloer. Door middel van polijsten sluiten we de nerven af en maken we uw vloer egaal. De vloer is na deze stap klaar voor de afwerking.

Tijd om de vloer af te werken. Hierbij kan gekozen worden voor een olie, hardwaxolie of (matte) lak. Elke soort heeft zijn eigen voor-en nadelen. Als u van een natuurlijke look houdt, is het verstandig om te kiezen voor een afwerking met olie. Wilt u voor de makkelijke optie gaan met zo min mogelijk onderhoud? Dan kunt u het beste kiezen voor een lak afwerking!

Renovatie

Mogelijkheden voor uw houten vloer

Hemmes vloeren kan uw bestaande vloer schuren, repareren, renoveren en behandelen. Is uw vloer nog niet toe aan een vloerrenovatie, maar heeft het wel een opfrisbeurt nodig? Dan kunnen we de vloer een speciale dieptereiniging geven. Dit is een kleinere ingreep met een geweldig resultaat! 

Wilt u meer informatie over het reinigen van uw vloer? Wij hebben een blog gewijd aan het onderhouden van een houten vloer. In deze blog leest u verschillende tips om uw vloer goed te onderhouden. 

Renoveren

Renoveren door Hemmes

Uw houten vloer laten renoveren door Hemmes Vloeren? Dan maakt u de juiste keuze. Wij bekijken uw vloer en adviseren u over de renovatie. 

In sommige gevallen hoeft slechts een deel van de vloer gerenoveerd te worden. Dit scheelt u in de kosten. Mocht het onvermijdelijk zijn om de hele vloer te laten renoveren? Dan kunnen we adviseren om te schuren/borstelen en de vloer vervolgens netjes af te werken.

Renoveren

kosten houten vloer Renovatie

U bent op zoek naar een geschikte partij om uw houten vloer te renoveren. Het liefst kiest u dan voor een expert omdat een houten vloer renovatie een secuur werk is. Waar moet u aan denken bij houten vloer renovatie kosten? Dat is geheel afhankelijk voor de oppervlakte en de staat van de vloer. 

Om de prijs te bepalen van de renovatie van uw houten vloer nodigen wij u graag uit in onze showroom om dit nader te bepalen. 

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.