Onze klanten waarderen ons met een 4.7

Hemmes vloeren

Laminaatvloer

De laminaatvloer heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Een laminaatvloer is ontzettend populair in Nederland vanwege de vele voordelen. Maar waar bestaat een laminaat vloer uit, wat zijn de voordelen en wat kost een laminaatvloer? We leggen het aan u uit.

Vloeren

Wat is een laminaatvloer?

In 1977 werd de laminaatvloer voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Sindsdien is de vloer sterk doorontwikkeld en is het tegenwoordig één van de populairste vloeren. Laminaat vloeren bestaan meestal uit 3 of 4 lagen. Door deze opbouw kunt u profiteren van vele voordelen.

Vloeren

Opbouw laminaatvloer

Beschermlaag
Deze bovenste laag is een transparante papierlaag die is bewerkt met melaminehars. Deze hars wordt zeer hard en zorgt er onder andere voor dat de vloer waterbestendig is.

Decorlaag
Het oog wil natuurlijk ook wat. De decorlaag is een fotoprint. De fotoprint is zeer realistisch waardoor het echte houtpatroon zichtbaar is.

Een basis onderlaag
Een sterke vloer begint bij een goede basis. Deze HDF laag wordt onder hoge druk geperst en zorgt voor de stabiliteit van de vloer.

De onderlaag
De onderlaag heeft veel weg van de beschermlaag. Ook deze laag is namelijk bewerkt met melaninehars. Zo zullen de bovenste en onderste laag bewegingen en kromtrekkingen compenseren zodat de vloer goed en stabiel blijft liggen.

vloeren

Voordelen

vloeren

Passende vloer voor iedereen

Hemmes Vloeren verkoopt diverse laminaatvloeren en heeft voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.