Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Laminaatvloer Eindhoven

Zwevende multiplankvloeren of verlijmde vloeren?

Op zoek naar een laminaatvloer in Eindhoven? Hemmes Vloeren heeft een breed assortiment laminaatvloeren en geeft u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Laminaatvloeren zijn ontzettend populair geworden in Nederland vanwege de vele voordelen. En deze voordelen leggen we graag aan u uit!

Wat zijn laminaatvloeren?

Een laminaatvloer is een vloer die bestaat uit 3 of 4 lagen. De bovenlaag is een beschermlaag die krassen voorkomt en ervoor zorgt dat de vloer waterbestendig is. Daaronder vinden we een decorlaag. Dit is een fotoprint die tegenwoordig een zeer realistische houtlook heeft. Zo is het verschil tussen echte houten vloeren en laminaat vloeren met een houtmotief haast niet van elkaar te onderscheiden.

Een vloer moet natuurlijk stabiel zijn. Daar zorgt de basis onderlaag voor. Deze HDF laag wordt onder hoge druk geperst zodat de vloer mooi blijft liggen. De duurdere laminaatvloeren hebben nog een extra onderlaag. Deze laag is ook een beschermlaag en compenseert eventuele kromtrekking waardoor uw vloer altijd mooi stabiel blijft liggen.

Voordelen laminaatvloer

De voorkeur voor een bepaalde vloer is afhankelijk van de voordelen van een vloer. Laminaatvloeren beschikken over vele voordelen. Daarom is deze vloer sinds zijn intreden in 1977 in Nederland ongekend populair.

Gemakkelijk te onderhouden

Eén van de belangrijkste redenen om te kiezen voor een laminaatvloer is het gemak van het onderhouden. Wekelijks stofzuigen en dweilen is al voldoende om de vloer mooi te houden.

Een voordelige vloer

Een laminaatvloer is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen. Hierdoor hebben wij in onze showroom in Eindhoven een vloer voor elke portemonnee.

Gemakkelijk te plaatsen

Een houten vloer leggen is lastig en kan het beste overgelaten worden aan de specialist. Het leggen van een laminaatvloer kunt u gemakkelijk zelf doen door middel van het bekende kliksysteem.

Waterbestendig en kleurvast

De verschillende lagen van een laminaatvloer zorgen ervoor dat deze vloeren waterbestendig zijn en bovendien niet verkleuren. Zo blijft uw vloer jarenlang mooi.

Hemmes vloeren Eindhoven

In onze showroom in Eindhoven hebben we een uitgebreid assortiment vloeren, waaronder de veelzijdige laminaatvloer. Kom langs in onze showroom om de laminaatvloer uit te zoeken die bij u past. Wij hebben voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer!

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.