Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Vloer Reparatie

Reparatie is duurzaam en goedkoper

Kies voor vloer reparatie

Voor het repareren van een houten vloer is Hemmes Vloeren een betrouwbare keuze. Wij snappen als geen ander dat een beschadigde houten vloer niet mooi oogt. Dit wilt u misschien zo snel mogelijk laten repareren. Kies voor een vloer reparatie in plaats van een compleet nieuwe vloer. Dit is duurzaam en goedkoper. Hemmes Vloeren repareert uw vloer zo dat het niet opvalt dat de vloer ooit beschadigd is geweest.

VLOEREN HERSTELLEN

Een reparatie per vloer verloopt soms net even anders bij traditioneel hout of laminaat. Het behandelen van een kras, put of waterschade gebeurd dan met andere materialen en via andere methodes. Hieronder leggen wij dit verder uit.

vloeren herstellen

Houten vloer reparatie

Bij een houten vloer reparatie kijken we naar de kleur van de vloer. De kleuren mengen we totdat we de perfecte tint hebben van uw huidige vloer. Ook de houtnerven worden vakkundig bekeken en herstelt. Op deze manier kunnen we de planken herstellen in hun staat en ziet uw vloer er weer uit als nieuw.

In sommige gevallen is het nodig om de planken helemaal te vervangen. Ook hier kijken onze experts goed naar de plank. Een nieuwe plank valt namelijk in veel gevallen op tussen de planken die al jaren in de vloer zitten. Daarom worden in deze gevallen de vloeren vaak geschuurd en opnieuw gelakt.

PVC vloer reparatie

PVC vloer reparaties verlopen vaak net even anders dan een reparatie van een houten vloer. Het materiaal is natuurlijk anders, waardoor er een andere behandeling nodig is. Bij een PVC vloer is het namelijk ook mogelijk om met reparatie wax te werken. Zo vult u, of één van onze experts, de beschadiging zonder problemen.

Laminaat reparatie

Heeft u laminaat liggen thuis, maar is deze beschadigd? Geen probleem! Onze experts werken de beschadiging weg alsof deze er nooit heeft gezeten. Bij een beschadiging bij een laminaatvloer gaat het vaak over de toplaag. Deze valt in veel gevallen goed te behandelen met reparatie wax of hars.

Is er meer beschadigd dan alleen de toplaag? Geen probleem, onze vakmensen hebben jarenlange ervaring in het repareren van laminaatvloeren.

Schade aan uw vloer?

Schade aan uw vloer kan verschillende oorzaken hebben. Door iets te laten vallen op de vloer, meubels schuiven zonder viltjes of een lekkage beschadigd de vloer.  De meest voorkomende schade is:

  • Krassen
  • Putten
  • Waterschade
  • Knoesten/houtnerven
 

Voor deze en andere beschadigingen kan u altijd terecht bij Hemmes Vloeren. Wij hebben jaren ervaring met het repareren en herstellen van uw vloer. Heeft u andere schade aan uw vloer dan hierboven aangegeven? Ook dan kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Neem contact met ons op, wij voorzien u graag van passend advies.  

Kies voor een betrouwbare expert

Houten vloer repareren bij Hemmes Vloeren

De schade aan uw vloer direct laten repareren? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u van de beschadiging af.

Is een vloer reparatie verzekerd?

In de meeste gevallen vallen vloerreparaties onder de opstal- of inboedelverzekering. Dit kunt u zelf controleren bij uw verzekeringsmaatschappij. Als dit het geval is kunt u uw factuur indienen bij de verzekeraar. Dan wordt verder alles afgehandeld door de verzekering. Mocht u hier vragen bij hebben of advies willen ontvangen? Neem contact met ons op of maak direct een afspraak voor het repareren van uw vloer. 

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.