Onze klanten waarderen ons met een 4.7

Vloeren

Vloeren Eindhoven

Nieuwe vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Hemmes Vloeren in Eindhoven heeft een breed assortiment met de mooiste vloeren. Van traditioneel parket tot prachtig PVC. Wij bieden de beste kwaliteit voor de beste prijs. In onze showroom vindt u zeker de vloer die u zoekt. Wij nemen graag de tijd om u te adviseren. Maak een afspraak en samen vinden we de geschikte vloer voor uw woning. 

Nieuwe vloer

Traditioneel parket

Als men kiest voor parket, dan zijn er vele soorten en mogelijkheden. Moet het zwevend of vast gelegd worden? Welke houtsoort en welke dikte? Wat voor ondervloer? 

Als we praten over traditioneel parket dan bedoelen we parket dat wordt gelijmd en gespijkerd aan de houten of betonnen ondervloer. Traditioneel parket is uitstekend toepasbaar in combinatie met vloerverwarming! Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en hebben hier al vele jaren ervaring mee.

De beste technieken

Multiplank

Wij hebben een zeer ruime keuze in multiplank vloeren. Multiplank heeft een onderlaag van multiplex, hierop komt een toplaag van hout gelijmd. Deze zijn te leveren met diverse afwerkingen zoals, verouderd, gelakt, geolied, met of zonder velling.

Strak laminaat

Laminaaat

Laminaat is een kunststof vloer van ongeveer 7 mm dik, leverbaar in honderden kleuren en dessins. Wij kunnen u al laminaat leveren vanaf een bedrag van € 11,95 per m2.

Prachtig PVC

PVC

Een nieuwe hype onder de vloeren. PVC is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit is een zeer geschikte vloer voor projecten of zwaardere belasting. Wij kunnen PVC al leveren vanaf € 28,95 m2.

Authentiek

Oude en verouderde vloeren

Een trend die geliefd is bij velen. Wij hebben prachtige verouderde vloeren van verschillende leveranciers. Tevens kunt u bij ons terecht voor echt oude vloeren van meer dan 100 jaar oud. Haal een authentieke stijl in huis met deze prachtige vloer.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.