Onze klanten waarderen ons met een 4.7

Vloeren

Vloeren

Traditioneel parket

Als men kiest voor parket, dan zijn er vele soorten en mogelijkheden. Moet het zwevend of vast gelegd worden? Welke houtsoort en welke dikte? Wat voor ondervloer? Als we praten over traditioneel parket dan bedoelen we parket dat wordt gelijmd en gespijkerd aan de houten of betonnen ondervloer. Het is dus niet meer verhuisbaar. Traditioneel parket is uitstekend toepasbaar in combinatie met vloerverwarming! Wij kunnen u hierover uitgebreid informeren en hebben hier al vele jaren ervaring mee.

Vloeren

Multiplank

Wij hebben een zeer ruime keuze in multiplank vloeren. Multiplank vloeren hebben een onderlaag van multiplex, hierop komt een toplaag van hout gelijmd. Deze zijn te leveren met diverse afwerkingen zoals, verouderd, gelakt, geolied, met of zonder velling.

Vloeren

Laminaaat vloeren

Laminaat is een kunststof vloer van ongeveer 7 mm dik, leverbaar in honderden kleuren en dessins. Wij kunnen u al laminaat leveren vanaf een bedrag van € 11,95 per m2.

Vloeren

PVC vloeren

Een nieuwe hype onder de vloeren. PVC vloeren zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Dit is een zeer geschikte vloer voor projecten of zwaardere belasting. Wij kunnen PVC al leveren vanaf € 28,95 m2.

Vloeren

Oude en verouderde vloeren

Een trend die geliefd is bij velen. Wij hebben prachtige verouderde vloeren van verschillende leveranciers. Tevens kunt u bij ons terecht voor echt oude vloeren van meer dan 100 jaar oud.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.