Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Houten vloer Eindhoven

Houten vloer Eindhoven

Op zoek naar een nieuwe houten vloer voor uw woning? Hemmes Vloeren uit Eindhoven heeft een uitgebreid assortiment houten vloeren. Er bestaan verschillende soorten houten vloeren, en die leggen we graag aan u uit!

Traditioneel parket

Traditioneel parket is een houten vloer die op ambachtelijke wijze wordt gelegd. Een houten visgraatvloer is een voorbeeld van zo’n traditioneel parket. Dit type vloer wordt gelijmd en vernageld aan de ondervloer, die vervolgens weer wordt bevestigd aan de betonnen of houten ondergrond. Door deze manier van leggen is het mogelijk om de vloer in verschillende patronen te leggen.

Voordelen traditioneel parket

Het grootste voordeel van het traditioneel parket is de manier van leggen. Het wordt namelijk zo stevig aangebracht dat het amper werkt onder verschillende temperatuurverschillen. Het is zelfs mogelijk om deze vloer op een vloerverwarmingsinstallatie te leggen. 

Multiplank vloer

De multiplankvloer is een vloer die bestaat uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat meestal uit hardhout. Daaronder vinden we een laag multiplex. Hierdoor is de vloer minder gevoelig voor vocht en warmte en zal het minder snel gaan werken. Bovendien is multiplex een goedkopere houtsoort waardoor een multiplank een voordelige keuze is.

Voordelen multiplankvloer

Deze vloer bestaat niet alleen uit hardhout maar ook uit multiplex. Multiplex is een stevig, betrouwbaar en goedkoop product. Daarom is een multiplankvloer in veel gevallen goedkoper dan andere houten vloeren.

Verouderde houten vloer

Een verouderde vloer heeft de uitstraling van een echte houten vloer die al 100 jaar oud is. Maar niets is minder waar. Deze vloer wordt namelijk getrommeld waardoor er kleine beschadigingen ontstaan en het lijkt alsof deze vloer echt oud is.

Voordelen verouderde houten vloer

Het voordeel van een verouderde houten vloer is dat deze vloer een bijzonder uiterlijk hebben en dat nieuwe beschadigingen niet meer opvallen.

Oude houten vloer

Naast verouderde vloeren hebben we ook echte oude vloeren. Deze vloeren zijn afkomstig uit oude kastelen, herenhuizen of paleizen en zijn daadwerkelijk honderden jaren oud. Deze vloeren hebben een unieke uitstraling en geven elk interieur nog meer sfeer.

Voordelen oude houten vloer

Met een oude houten vloer haalt u een unieke uitstraling in huis. Bovendien vallen ook op deze vloer nieuwe beschadigingen niet op!

Hemmes Vloeren Eindhoven

Houten vloeren bestaan er in vele soorten. Kom daarom langs in onze showroom in Eindhoven. Hier kunt u ons uitgebreid assortiment bekijken en adviseren we welke vloer het beste bij u past. Wij hebben voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer!

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.