Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Hemmes vloeren

Multiplankvloer

Een multiplankvloer, is dat nou een echte houten vloer? Waarom wordt het een multiplankvloer genoemd en wat zijn de voordelen van deze vloer?

Vloeren

Wat is een multiplankvloer?

Een multiplankvloer, ook wel een lamelparket genoemd, is een echte houten vloer. Deze houten vloer bestaat uit, zoals de naam al zegt, uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit zeer hoogwaardige hardhout. De onderlaag bestaat uit eerste klas multiplex. Zo heeft de multiplankvloer het voordeel dat omgevingsfactoren zoals vocht en warmte minder invloed hebben dan op een massief houten vloer.

Vloeren

Zwevend of verlijmd een multiplankvloer leggen

Een multiplankvloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Als een multiplankvloer zwevend wordt gelegd zal er eerst een tussenvloer worden gelegd. Deze tussenlaag zorgt er voor dat kleine oneffenheden worden uitgevlakt en creëren meer stabiliteit. Op deze tussenlaag worden daadwerkelijk de planken aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groefverbinding. De mes- en groef verbinding wordt weer verlijmd met nadenlijm.

Een verlijmde vloer bestaat uit een spaanplaat tussenvloer waarop de planken aan elkaar en aan de ondervloer worden verlijmd. Doordat de delen tegen elkaar en aan de onderkant worden verlijmd is er bijna geen werking van het hout en is het loopgeluid een stuk minder.

vloeren

Voordelen

vloeren

Passende vloer voor iedereen

Hemmes Vloeren verkoopt diverse soorten vloeren en heeft voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

Vloeren advies

Laat u inspireren en adviseren bij Hemmes vloeren

Het kiezen van de juiste vloer voor uw huis of bedrijfspand kan een uitdaging zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten vloeren beschikbaar, elk met hun eigen unieke voordelen en esthetische aantrekkingskracht. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar advies om u door dit proces te leiden, dan zijn de specialisten van Hemmes Vloeren er om u te helpen.

Bij Hemmes Vloeren begrijpen we dat elke ruimte uniek is en een zorgvuldig geselecteerde vloer vereist die past bij zowel de functionele behoeften als de stijl van de ruimte. Onze ervaren specialisten hebben diepgaande kennis van verschillende vloeroplossingen, van multiplank vloeren tot parket, en alles daartussenin. Of u nu op zoek bent naar een warme, natuurlijke houten vloer voor uw woonkamer, een duurzame en makkelijk schoon te maken vloer voor uw keuken, of een stijlvolle, moderne vloer voor uw kantoorruimte, wij hebben de expertise om u te adviseren over de beste opties die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Bij Hemmes Vloeren krijgt u niet alleen een breed scala aan vloerkeuzes, maar ook een toegewijd team dat toegewijd is aan het leveren van uitmuntende klantenservice. Wij nemen de tijd om uw vereisten te begrijpen, uw vragen te beantwoorden en gedetailleerd advies te geven over welke vloeroplossing het beste voor u zal werken. We kijken naar zaken als de ruimte waarin de vloer zal worden geïnstalleerd, de slijtvastheid die u nodig heeft, het budget dat u heeft en de esthetische voorkeuren die u heeft.

We willen dat u volledig tevreden bent met uw keuze en we zijn toegewijd om u het vertrouwen te geven dat u de juiste beslissing neemt. Het kiezen van een nieuwe vloer is een belangrijke investering en onze specialisten bij Hemmes Vloeren zullen u door elke stap van het proces begeleiden, om ervoor te zorgen dat u een vloer kiest die u jarenlang plezier en comfort zal geven.

Dus of u nu gewoon op zoek bent naar advies, of klaar bent om een nieuwe vloer te kiezen, neem vandaag nog contact op met Hemmes Vloeren. Ons deskundige team kijkt ernaar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor uw ruimte.”

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.