Onze klanten waarderen ons met een 4.7

Hemmes vloeren

Multiplankvloer

Een multiplankvloer, is dat nou een echte houten vloer? Waarom wordt het een multiplankvloer genoemd en wat zijn de voordelen van deze vloer?

Vloeren

Wat is een multiplankvloer?

Een multiplankvloer, ook wel een lamelparket genoemd, is een echte houten vloer. Deze houten vloer bestaat uit, zoals de naam al zegt, uit meerdere lagen. De bovenste laag bestaat uit zeer hoogwaardige hardhout. De onderlaag bestaat uit eerste klas multiplex. Zo heeft de multiplankvloer het voordeel dat omgevingsfactoren zoals vocht en warmte minder invloed hebben dan op een massief houten vloer.

Vloeren

Zwevend of verlijmd een multiplankvloer leggen

Een multiplankvloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden. Als een multiplankvloer zwevend wordt gelegd zal er eerst een tussenvloer worden gelegd. Deze tussenlaag zorgt er voor dat kleine oneffenheden worden uitgevlakt en creëren meer stabiliteit. Op deze tussenlaag worden daadwerkelijk de planken aan elkaar gelegd door middel van een mes- en groefverbinding. De mes- en groef verbinding wordt weer verlijmd met nadenlijm.

Een verlijmde vloer bestaat uit een spaanplaat tussenvloer waarop de planken aan elkaar en aan de ondervloer worden verlijmd. Doordat de delen tegen elkaar en aan de onderkant worden verlijmd is er bijna geen werking van het hout en is het loopgeluid een stuk minder.

vloeren

Voordelen

vloeren

Passende vloer voor iedereen

Hemmes Vloeren verkoopt diverse soorten vloeren en heeft voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.