Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

OVER ONS

Vakmanschap

Over ons

Misschien heeft u al eens van Hemmes Vloeren gehoord, ons bedrijf is al sinds 1948 in Eindhoven gevestigd. Wij zijn een klein vloerenbedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats. Wij werken dan ook uitsluitend met vaste parketteurs die wij zelf binnen ons bedrijf opleiden. Hierdoor kunnen wij het vakmanschap van al onze medewerkers garanderen. Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

De koffie staat klaar...

Locatie

Openingstijden

  • Zo t/m Di Gesloten
  • Woensdag 13:00 - 17:00
  • Donderdag 13:00 - 17:00
  • Vrijdag Op afspraak
  • Zaterdag Op afspraak

uitgebreide collectie

Onze service

Om de beste keuze te kunnen maken uit onze uitgebreide collectie van vloersoorten, sorteringen, motieven en kleurvariaties nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Ons bedrijf is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die jou als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als je iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden.
Via het CBW zijn wij automatisch aangesloten bij de geschillencommissie Wonen.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Vanaf 7 juni t/m 25 juni zijn wij gesloten.