Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Hemmes vloeren

PVC vloer

Als het aankomt op de soort vloer voor in uw woning, dan zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden. Eén van de meest gekozen soorten is de PVC vloer. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat PVC vloeren zo populair zijn? Wat zijn redenen dat mensen kiezen voor een PVC vloer?

Vakmanschap

Wat is een PVC vloer?

De samenstelling van een PVC vloer is voornamelijk kunststof, maar vanwege de huidige dessins en structuren zijn deze vloeren bijna niet meer te onderscheiden van echt hout. Hemmes Vloeren kan PVC vloeren al leveren vanaf € 19,95 m2.

vloeren

Voordelen van een PVC vloer

PVC vloeren zijn ontzettend sterk

Dit is een van de grootste voordelen van een PVC vloer. De vloeren zijn sterk en kunnen goed tegen een stootje. Dit zorgt er als gevolg weer voor dat het een uitstekende vloersoort is voor de intensief belopen ruimtes.

PVC vloeren kunnen eenvoudig gecombineerd worden

Steeds meer mensen hebben of vloerverwarming óf vloerkoeling in huis. Dan wilt u natuurlijk wel een vloersoort hebben die hier geschikt voor is. Bij PVC vloeren is dit geen enkel probleem, deze vloer kan de hitte goed geleiden.

PVC vloeren zijn bestand tegen vocht

De kans is vrij groot dat er ooit wel eens een keer een glas wijn of iets anders op de grond zal vallen. Bij PVC vloeren is dat geen enkel probleem, door het waterafstotende oppervlak is deze vloer ideaal voor de mensen bij wie er nog wel eens wat vocht op de grond terecht komt. Een dweil erover en u bent klaar. Tevens hebben wij volledig watervaste PVC welke geschikt is voor de natte ruimtes.

PVC vloeren zijn geluiddempend

Het laatste voordeel van PVC vloeren is dat ze geluiddempend zijn. Dit is natuurlijk niet alleen voor uzelf fijn, maar ook voor de onderburen als u in een flat of appartement woont.

vloeren

Passende vloer voor iedereen

Hemmes Vloeren verkoopt diverse soorten vloeren en heeft voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer. Een PVC vloer vind je in Eindhoven bij Hemmes Vloeren.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.