Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

PVC vloer Eindhoven

PVC vloer eindhoven

Op zoek naar een PVC vloer in Eindhoven? PVC vloeren zijn erg populair tegenwoordig. PVC (polyvinylchloride) is een vloer gemaakt van kunststof dat vele voordelen biedt. Met een PVC vloer haal je een onderhoudsvriendelijke, vochtbestendige en kwalitatief sterke vloer in huis. Hemmes vloeren helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste vloer. PVC vloer Eindhoven.

Wat is een PVC vloer?

PVC is een houtvrije vloer dat bestaat uit verschillende PVC lagen. Door de ontwikkelingen in PVC vloeren is het uiterlijk de afgelopen jaren sterk verbeterd en doet het niet onder voor echte houten vloeren.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik of voor projectmatige toepassingen omdat PVC vloeren heel slijtvast zijn. De slijtlaag is 0,3 tot 0,55 mm dik en heeft een sterke PU laag. Deze PU laag zorgt voor een beschermende laag en geeft de vloer een mooie matte uitstraling. Tevens zorgt de PU laag ervoor dat er geen onderhoud gepleegd hoeft te worden. Schoonmaken met lauw water en eventueel een speciale PVC reiniger is al voldoende.

Verschillende typen PVC vloeren

Er zijn verschillende types PVC vloeren die gebruikt kunnen worden in woningen en andere gebouwen. Deze vloeren zijn gemaakt van polyvinylchloride, een kunststof dat bekend staat om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen en kunnen een geschikte keuze zijn voor zowel woningen als commerciële ruimtes. 

PVC vloeren zijn onder te verdelen in 3 systemen.

  • PVC klik (voor zwevende vloeren)
  • Dryback (wordt verlijmd aan de ondervloer)
  • HDF klik (vergelijkbare opbouw zoals laminaat)
 

Klik PVC vloeren zijn een populair type vloerbedekking omdat ze gemakkelijk te installeren zijn en een lange levensduur hebben. De vloeren worden geleverd in tegels of platen die eenvoudig tegen elkaar worden geclipt, zonder dat lijm of andere hulpmiddelen nodig zijn. Dit maakt het mogelijk om de vloer zelf te leggen, wat tijd en geld kan besparen. Bovendien zijn klik PVC vloeren gemakkelijk te onderhouden en zijn ze bestand tegen vocht en vuil. Ze zijn daarom een geschikte keuze voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken. Ook zijn ze verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor elk interieur.

Een van de meest populaire types PVC vloer is de zelfklevende PVC vloer. Zoals de naam al suggereert, is deze vloer gemakkelijk te installeren omdat hij is voorzien van een zelfklevende achterkant (Dryback). Dit betekent dat je de vloerplanken gewoon op de ondervloer kunt plakken. Deze vloer is ideaal voor mensen die niet veel ervaring hebben met het installeren van vloeren.

HDF klik vloeren zijn een populair type vloerbedekking dat bestaat uit hoge dichtheid fijnhoutvezels (HDF). Deze vloeren zijn stevig en duurzaam en worden geleverd in tegels of platen. HDF klik vloeren zijn gemakkelijk te onderhouden en zijn bestand tegen vocht en vuil. Ze zijn daarom een geschikte keuze voor bijvoorbeeld de badkamer of de keuken.

Voordelen PVC vloeren

PVC vloer Eindhoven, bezoek de showroom

Hemmes vloeren in Eindhoven heeft een uitgebreid assortiment waar u terecht kan voor PVC vloeren in elke prijsklasse. Kom daarom langs in onze showroom om de vloer in het echt te bekijken. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies. Net zoals bij één van onze klanten: Frank!

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.