Onze klanten waarderen ons met een 4.7

PVC vloer Eindhoven

Op zoek naar een PVC vloer in Eindhoven? PVC vloeren zijn erg populair tegenwoordig. PVC (polyvinylchloride) is een vloer gemaakt van kunststof dat vele voordelen biedt. Met een PVC vloer haal je een onderhoudsvriendelijke, vochtbestendige en kwalitatief sterke vloer in huis. Hemmes vloeren helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste PVC vloer in Eindhoven.

Wat is een PVC vloer?

PVC is een houtvrije vloer dat bestaat uit verschillende PVC lagen. Door de ontwikkelingen in PVC vloeren is het uiterlijk de afgelopen jaren sterk verbeterd en doet het niet onder voor echte houten vloeren.

PVC vloeren zijn zeer geschikt voor intensief gebruik of voor projectmatige toepassingen omdat PVC vloeren heel slijtvast zijn. De slijtlaag is 0,3 tot 0,55 mm dik en heeft een sterke PU laag. Deze PU laag zorgt voor een beschermende laag en geeft de vloer een mooie matte uitstraling. Tevens zorgt de PU laag ervoor dat er geen onderhoud gepleegd hoeft te worden. Schoonmaken met lauw water en eventueel een speciale PVC reiniger is al voldoende.

Verschillende typen PVC vloeren

PVC vloeren zijn onder te verdelen in 3 systemen.

  • PVC klik (voor zwevende vloeren)
  • Dryback (wordt verlijmd aan de ondervloer)
  • HDF klik (vergelijkbare opbouw zoals laminaat)

Voordelen PVC vloeren

Hemmes vloeren Eindhoven

Hemmes vloeren in Eindhoven heeft een uitgebreid assortiment waar u terecht kan voor PVC vloeren in elke prijsklasse. Kom daarom langs in onze showroom om de vloer in het echt te bekijken. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.