Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Klantverhaal Frank

Klantverhaal Frank

Wij krijgen vele complimenten over hoe de vloer er nu uitziet.

Klantverhalen zijn toch het prettigste om te lezen als u nog twijfelt tussen een aantal bedrijven. Uw vloer laten schuren? Er zijn meer dan genoeg parketteurs die dit graag voor u doen. Hieronder leest u het klantverhaal van Frank. Frank heeft zijn PVC een nieuw leven laten geven door de vloer te laten schuren.

5/5

Klantverhaal van Frank

“Een tijdje geleden besloten wij onze parketvloer te laten schuren en behandelen. Even rondgekeken op internet. Kwam uit bij een zaak die alles binnen een dag kon fixen. Offerte opgevraagd en een hele rare mail terug van een bedrijf uit Boxtel. Ook nog van een paar andere zaken een offerte gevraagd. Hemmes Vloeren was de eerste die reageerde en van de andere zaken weinig meer gehoord.

Berni, de eigenaar, belde op en wilde graag langskomen om het een en ander te bespreken. Hij deed een prijsopgave en nodigde ons uit om in de winkel een kleur te kiezen. Dus afspraak gemaakt en naar de winkel. Een leuke zaak, vriendelijk te woord gestaan. Goede uitleg gekregen over voor en tegens van lakken of oliën. Liefde voor het vak straalde er af. Later nog een keer terug geweest voor harde vloerbedekking in de keuken. Liet ons in diverse prijsklassen materialen zien. Wij kozen voor een duurdere PVC soort (was maar 5 m2).

Berni kwam op woensdag in de ochtend en nauwelijks begonnen een tegenvaller. De oude lak op de vloer was nauwelijks weg te schuren. Moest heel vaak schuurpapier vervangen. Deze tegenvaller belette hem niet om toch een schitterende vloer te toveren. Ook donderdag nog vele schuurgangen en op vrijdag oliën en polijsten van de vloer. Snap nog steeds niet dat een ander bedrijf dit in een dag kon doen.

Wij krijgen vele complimenten over hoe de vloer er nu uitziet. Uiteraard zijn al deze complimenten voor Berni. Onze vloer zag er niet uit. Vol krassen, verkleuringen, deuken en vochtplekken. Alles weg. Boven verwachting. De keukenvloer lag 12 mm lager als de parketvloer. Opgehoogd en PVC laminaat gelegd. Ligt nu perfect. Ik zou Hemmesvloeren deze opdracht zo weer gunnen en raad het dan ook ten zeerste aan.”

Ook complimenten over uw vloer?

Wilt u ook complimenten over uw vloer? Laat uw vloer schuren, bewerken en/of oliën door Hemmes Vloeren. Dan straalt uw vloer weer helemaal en past het perfect bij uw interieur. Maak een afspraak bij Hemmes Vloeren en kom erachter wat er voor u mogelijk is.

Geniet tijdelijk van onze winteraanbieding!

Nog niet toe aan een nieuwe vloer maar wel op zoek naar een renovatie? Uw vloer laten schuren is dan de oplossing! Hemmes vloeren heeft de beste techniek en machines om uw vloer te schuren. Maak tijdelijk gebruik van onze winteraanbieding. Wij schuren voor €5,- per schuurgang per M2!

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.