Is uw vloer toe aan een renovatie en zoekt u een specialist uit Eindhoven? Is uw vloer niet meer zo mooi als voorheen of wilt u uw houten vloeren een nieuwe uitstraling geven? Hemmes Vloeren neemt graag het werk van het renoveren van uw houten vloer uit handen.

Voordelen vloerrenovatie

Het renoveren van een vloer heeft vele voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe vloer. We leggen ze graag aan u uit!

  • De kosten

Het renoveren van een vloer is veel gevallen goedkoper dan het plaatsen van een nieuwe vloer. Het schuren en afwerken van een vloer is namelijk meestal in één dag gerealiseerd. Het plaatsen van een nieuwe houten vloer is zeer specialistisch en kost meer manuren.

  • Uitstraling

Het interieur wordt grotendeels bepaald door de uitstraling van de vloer. Een goed onderhouden vloer zorgt er dus voor dat het interieur netjes oogt.

  • Levensduur

Een houten vloer kan met goed onderhoud tientallen jaren meegaan. Door uw houten te schuren worden kleine beschadigingen verwijderd en is uw vloer weer zo goed als nieuw.

  • Snel resultaat

Een vloerrenovatie kan vaak in een dag al geregeld zijn. Het leggen van een nieuwe vloer kost meestal meerdere dagen.

Hoe wordt een vloer gerenoveerd?

Hemmes Vloeren renoveert uw houten vloer in 3 stappen.

Stap 1: Goed schuren om de beschadigingen en krassen te verwijderen

Met een speciale schuurmachine verwijderen we krassen en andere beschadigingen. Ook de oude lak wordt verwijderd waardoor de natuurlijke kleur van de vloer weer te zien is.

Stap 2: Polijsten van de vloer voor een nog mooier resultaat

Ook na het schuren kan het zijn dat er nog kleine oneffenheden zijn. Daarom polijsten we de vloer zodat alle nerven afgesloten worden en de vloer mooi egaal is. Zo is de vloer klaar om in de lak gezet te worden.

Stap 3: Afwerken van de vloer met olie, hardwaxolie of lak

De laatste stap is om de vloer mooi af te werken met een olie, hardwaxolie of wax naar keuze. Elk type afwerking heeft zo zijn voor- en nadelen. Meer weten over de juiste afwerking voor uw vloer? Neem contact met ons op!

Vloerrenovatie Eindhoven

Hemmes Vloeren uit Eindhoven

Hemmes Vloeren uit Eindhoven helpt u graag met het renoveren van uw vloer. Met gespecialiseerd apparatuur en zelf opgeleide vakmensen zorgen we ervoor dat uw vloer volledig wordt gerenoveerd. Zo heeft u weer een vloer als nieuw!

Neem contact op!