Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Vloerrenovatie Eindhoven

schuurgang

Vloerrenovatie Eindhoven van Hemmes Vloeren biedt de oplossing voor verouderde vloeren! Is uw vloer toe aan een renovatie en zoekt u een specialist uit Eindhoven? Is uw vloer niet meer zo mooi als voorheen of wilt u uw houten vloeren een nieuwe uitstraling geven? Hemmes Vloeren neemt graag het werk van het renoveren van uw houten vloer uit handen.

Voordelen vloerrenovatie Eindhoven

Het renoveren van een vloer heeft vele voordelen ten opzichte van het aanschaffen van een nieuwe vloer. We leggen ze graag aan u uit!

De voordelen van een houten vloer renovatie Eindhoven

Houten vloeren schuren eindhoven

Hoe wordt een vloer gerenoveerd?

Hemmes Vloeren renoveert uw houten vloer in 3 stappen.

Stap 1: Goed schuren om de beschadigingen en krassen te verwijderen

Met een speciale schuurmachine verwijderen we krassen en andere beschadigingen. Ook de oude lak wordt verwijderd waardoor de natuurlijke kleur van de vloer weer te zien is.

Stap 2: Polijsten van de vloer voor een nog mooier resultaat

Ook na het schuren kan het zijn dat er nog kleine oneffenheden zijn. Daarom polijsten we de vloer zodat alle nerven afgesloten worden en de vloer mooi egaal is. Zo is de vloer klaar om in de lak gezet te worden.

Stap 3: Afwerken van de vloer met olie, hardwaxolie of lak

De laatste stap is om de vloer mooi af te werken met een olie, hardwaxolie of wax naar keuze. Elk type afwerking heeft zo zijn voor- en nadelen. Meer weten over de juiste afwerking voor uw vloer? Neem contact met ons op!

Vloer schuren en lakken Eindhoven

De vloeren die geschuurd zijn hebben een juiste lak nodig om de kwaliteit te behouden. Wij gebruiken Woca Vloerlak om de vloer te bewerken. Een krachtige bescherming voor uw vloer en dus weinig onderhoud. 

Verschillende houten vloeren kunnen wij voor u renoveren. Door deze te schuren en te lakken zijn ze weer zo goed als nieuw en krachtiger dan ooit. Denk aan PVC vloeren, eiken houten vloeren maar ook parket schuren en lakken behoort tot de mogelijkheden. Alle antwoorden op uw vragen over dit onderwerp vindt u terug in onze blog

Houten vloer onderhoud

Een houten vloer onderhouden kan door een laklaag toe te voegen. Kiest u hier liever niet voor? Dan is het nodig om de vloer regelmatig te stofzuigen en dweilen. Ook voor ander onderhoud aan uw houten vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Alles over houten vloer onderhoud lichten wij graag aan u toe. Hemmes Vloeren heeft volledige expertise over welke vloer u ook heeft liggen in huis. 

Houten vloeren renovatie eindhoven

Hemmes Vloeren uit Eindhoven helpt u graag met het renoveren van uw vloer. Met gespecialiseerd apparatuur en zelf opgeleide vakmensen zorgen we ervoor dat uw vloer volledig wordt gerenoveerd. Zo heeft u weer een vloer als nieuw!

Heeft u vragen met betrekking tot uw vloer in en rondom Eindhoven? Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. 

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.