Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Oude en verouderde vloeren

Een oude en verouderde vloer lijken veel op elkaar maar zijn toch erg verschillend.
De verouderde vloer heeft een ‘oude’ look maar is eigenlijk nieuw. U koopt als ware een nieuwe vloer die wordt bewerkt waardoor deze oud lijkt. Echte houten vloeren zijn soms wel honderd jaar oud waardoor de structuur en nerf goed zichtbaar zijn.

Vloeren

Oude vloeren

Meestal zijn deze vloeren al tientallen jaren oud. Vaak zijn deze afkomstig uit oude pakhuizen, kloosters, kerken of zelfs kastelen. Deze vloeren hebben een uniek uiterlijk en voegen veel sfeer toe aan het interieur. Voordeel van deze vloeren is dat ze in verschillende patronen gelegd kunnen worden. Zo zijn het visgraatpatroon en Hongaarse punt patroon erg populaire legpatronen.

Verouderde vloeren

Verouderde vloeren en oude vloeren hebben veel met elkaar gemeen. Ze hebben beide een ‘oude’ look, maar er is een groot verschil. In tegenstelling tot oude vloeren zijn verouderde vloeren niet echt oud. U koopt als het ware een nieuwe vloer die extra behandeld wordt waardoor er kleine krasjes en slijtageplekken ontstaan en het lijkt alsof er jaren op de vloeren geleefd is.

Vloeren

Hoe worden verouderde vloeren gemaakt?

De vloerdelen worden als het ware getrommeld met glas en steentjes. Hierdoor ontstaan er kleine putjes en scheurtjes en krijgt de vloer een doorleeft uiterlijk.

vloeren

Voordelen verouderde vloeren

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Vanaf 7 juni t/m 25 juni zijn wij gesloten.