Traprenovatie

Uw houten trap weer als nieuw met een traprenovatie door de specialisten van Hemmes Vloeren! De trap is een belangrijk onderdeel van het interieur, een echte eyecatcher! Daarom is het erg belangrijk dat uw trap er goed uitziet. Met een traprenovatie is de trap weer zo goed als nieuw en krijgt het interieur een nieuwe uitstraling. 

Uw trap weer als nieuw in 4 stappen

Traprenovatie

Is uw trap versleten of past het niet meer bij uw (nieuwe) vloer? Of bent u op zoek naar een compleet nieuwe trap met oog op de allernieuwste woontrends? Met traprenovatie krijgt uw trap gelijk een hele andere uitstraling. Hoe gaan wij te werk? 

1. Wij komen uw trap opmeten bij u thuis.
2. De overzettreden worden precies op maat gezaagd.
3. Deze worden afgewerkt met olie.
4. De overzettreden worden door ons vakkundig geplaatst.

Wilt u meer weten over onze manier van werken of traprenovaties? Neem contact met ons op, wij adviseren u graag verder. 

Voordelen traprenovatie

Steeds vaker wordt er gekozen voor een traprenovatie in plaats van het plaatsen van een nieuwe trap. Waarom kiezen voor een traprenovatie? Wij leggen de voordelen aan u uit!

·Uitstraling

Met een traprenovatie geeft u de trap een compleet nieuw uiterlijk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de uitstraling van de vloer door te trekken naar de trap.

·Veiligheid

De trap wordt intensief gebruikt waardoor hier als eerste slijtageplekken ontstaan. Dit komt de veiligheid niet ten goede. Met een traprenovatie verwijderen we alle slijtageplekken en wordt uw trap weer veilig. Bovendien kunnen we onze houten en PVC traptreden uitrusten met antislip strips.

·Snel resultaat

Een traprenovatie kan binnen één dag gerealiseerd worden. Bij het plaatsen van een nieuwe trap duurt meerdere dagen en er is meer sloopwerk. Vaak moet er daarna ook nog opnieuw gestuct worden.

·Waardevermeerdering van uw woning

De trap is een echte eyecatcher. In de meeste gevallen zien bezoekers  bij binnenkomst direct de trap. Wanneer deze in goede staat is maakt u meteen goede eerste indruk.

Totaal mee gaan met de trends

Woningtrends traprenovatie

Een traprenovatie met oog op de nieuwste woningtrends verzorgt Hemmes Vloeren. Er zijn talloze opties om door te nemen, onze experts zijn op de hoogte van de nieuwste trends. Uiteraard voorzien wij u graag van het beste advies.

Welke materialen passen op een trap?

Wilt u uw trap bekleden met vinyl, laminaat of pvc? Dat kan allemaal, ongeacht of u een gesloten trap of open trap heeft. Binnen de materiaal keuzes zijn er verschillende looks mogelijk, zoals een betonlook of een compleet zwarte trap. Heeft u nog wat trap inspiratie nodig? Kom langs bij ons in Eindhoven, we tonen u graag de verschillende materialen en mogelijkheden.

Traprenovatie met PVC

Een trap bekleden met PVC is een trend die steeds populairder wordt. PVC is namelijk een relatief goedkoop materiaal, maar door de verschillende looks past dit materiaal altijd bij uw wensen. PVC is makkelijk in onderhoud en geluiddempend. Kies voor de look die bij uw interieur past: hout of beton, er is van alles mogelijk!

Traprenovatie met vinyl

Een trap renoveren met vinyl is een optie die veel wordt aangevraagd. Vinyl is goed op maat te snijden en sluit dus altijd naadloos aan op de trap. Dit materiaal is in allerlei kleuren beschikbaar en past daardoor altijd bij uw interieur.

Traprenovatie met laminaat

Naast PVC en vinyl is ook laminaat een materiaal dat geschikt is voor uw trap. Zo laat u uw trap mooi overlopen in uw vloer als u kiest voor hetzelfde laminaat. Laminaat geeft een stijlvolle uitstraling, wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Laat uw trap weer stralen

Voor elke soort trap

Wat voor trap u ook heeft, Hemmes Vloeren verzorgt graag de traprenovatie van A tot Z. Een open trap of juist een gesloten trap?  Onze specialisten draaien de handen er niet voor om. Onze jarenlange ervaring in het renoveren van trappen zorgt ervoor dat uw trap er weer netjes uit ziet en compleet volgens alle trends van dit jaar. Laat uw trap weer stralen, kies voor een traprenovatie van Hemmes Vloeren!

Concurrerende prijzen

Waarom Hemmes Vloeren?

Wanneer u kiest voor een traprenovatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren traprenovaties tegen concurrerende prijzen. Kom vrijblijvend langs in onze showroom om naar de verschillende mogelijkheden te kijken en naar de prijzen te informeren.

Traprenovatie kosten

Om de precieze kosten voor een traprenovatie te berekenen stellen wij graag een offerte op maat voor u op. Als wij uw wensen op een rijtje zetten en de keuze van het materiaal scherp hebben, kunnen wij de offerte voor u opstellen.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor trappen in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.