Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Hemmes vloeren

Laminaatvloer

De laminaatvloer heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Een laminaatvloer is ontzettend populair in Nederland vanwege de vele voordelen. Maar waar bestaat een laminaat vloer uit, wat zijn de voordelen en wat kost een laminaatvloer? We leggen het aan u uit.

Vloeren

Wat is een laminaatvloer?

In 1977 werd de laminaatvloer voor het eerst in Nederland geïntroduceerd. Sindsdien is de vloer sterk doorontwikkeld en is het tegenwoordig één van de populairste vloeren. Laminaat vloeren bestaan meestal uit 3 of 4 lagen. Door deze opbouw kunt u profiteren van vele voordelen.

Vloeren

Opbouw laminaatvloer

Beschermlaag
Deze bovenste laag is een transparante papierlaag die is bewerkt met melaminehars. Deze hars wordt zeer hard en zorgt er onder andere voor dat de vloer waterbestendig is.

Decorlaag
Het oog wil natuurlijk ook wat. De decorlaag is een fotoprint. De fotoprint is zeer realistisch waardoor het echte houtpatroon zichtbaar is.

Een basis onderlaag
Een sterke vloer begint bij een goede basis. Deze HDF laag wordt onder hoge druk geperst en zorgt voor de stabiliteit van de vloer.

De onderlaag
De onderlaag heeft veel weg van de beschermlaag. Ook deze laag is namelijk bewerkt met melaninehars. Zo zullen de bovenste en onderste laag bewegingen en kromtrekkingen compenseren zodat de vloer goed en stabiel blijft liggen.

nieuwe vloer

Goedkoop, kwaliteit, zekerheid

Laminaatvloeren in Eindhoven

De beste kwaliteit laminaatvloeren
Van laminaat eiken tot elke andere houtsoort, wij controleren altijd onze vloeren op de beste kwaliteit. Zo bieden wij u zekerheid. Heeft u vragen over de kwaliteit? Neem contact met ons op. 

Laminaat kopen bij Hemmes Vloeren
Hemmes Vloeren is een CBW-erkend bedrijf. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van twee jaar garantie. Tevens zijn wij aangesloten bij een geschillencommissie Wonen. Bij Hemmes Vloeren voorzien wij u van het beste advies en denken wij graag met u mee om de best passende vloer binnen uw budget te selecteren. Kom langs in onze showroom voor advies op maat.

Kom langs in onze showroom
Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om het complete aanbod te bekijken. Wij adviseren u graag over verschillende vloeren om samen te bepalen welke vloer het beste bij u past. U vindt passende laminaatvloeren bij ons aan de Boschdijk 424 in Eindhoven.

vloeren

Voordelen

CBW-erkend

Garanties van een cbw-erkende winkel

Ons bedrijf is CBW-erkend. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die u als consument extra goed beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, annulering, levertijd, levering, vervoer en garantie. Zie voor de exacte inhoud, voorwaarden en beperkingen de CBW-erkend-voorwaarden. U bent in ieder geval verzekerd van 2 jaar garantie op uw aankoop. 

Via het CBW zijn wij automatisch aangesloten bij de geschillencommissie Wonen. Mochten er onverhoopt geschillen ontstaan, wordt u bijgestaan door een onpartijdige organisatie. Zo kunnen wij de betrouwbaarheid en zekerheid maximaal garanderen aan onze klanten. Heeft u hier vragen over? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons of CBW zelf. 

cbw erkend

vloeren

Passende vloer voor iedereen

Hemmes Vloeren verkoopt diverse laminaatvloeren en heeft voor elke smaak, ruimte en portemonnee een passende vloer.

Voor onze vloeren gebruiken wij alleen de beste materialen. Om hier zeker van te zijn bezoeken wij regelmatig zelf de diversen zagerijen om het hout ter plaatse te controleren.

Om de beste keuze te kunnen maken nodigen wij u uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom. U kunt dan rekenen op een persoonlijk advies dat is aangepast aan uw situatie.

Wij garanderen u de goedkoopste prijs / kwaliteit verhouding. Kom zeker bij ons informeren want wij hebben voor elk budget een vloer.

Ons bedrijf is aangesloten bij de Vereniging Parketvloeren Leveranciers. Het ledenbestand van de VPL omvat uitsluitend vakmensen die zich bezig houden met het leveren en leggen van parket.

Via de VPL zijn alle leden automatisch aangesloten bij de geschillencommissie. Voor een optimale vloer koopt u bij een VPL leverancier.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

Vanaf 7 juni t/m 25 juni zijn wij gesloten.