Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Houten vloer schuren in Helmond

Houten vloer schuren Helmond

Een houten vloer is prachtig wanneer die goed wordt onderhouden. Met goed onderhoud kan een houten vloer een leven lang meegaan. Goed onderhoud is niet alleen het stofzuigen en dweilen van de vloer, ook het renoveren van een houten vloer is belangrijk. Door uw vloer te renoveren schuren we alle krassen en andere slijtageplekken weg, werken we de vloer af met een afwerking naar keuze en heeft u een zo goed als nieuwe vloer. Is uw vloer ook toe aan renovatie? Hemmes Vloeren uit Eindhoven helpt u graag in uw woning of pand in Helmond!

Houten vloeren schuren en renoveren

Het renoveren van een houten vloer is een goede manier om de vloer weer in topconditie te krijgen. Het is echter tijdrovend en zeer specialistisch werk. Voor het beste resultaat raden wij aan om de expertise van een vakman te gebruiken. Hemmes Vloeren staat voor u klaar in Helmond en omstreken! Naast de expertise hebben wij de juiste apparatuur om uw vloer vakkundig, snel en stofvrij te schuren.

Wij renoveren uw houten vloer in 3 stappen

Voor het mooiste resultaat schuren wij houten vloeren in 3 stappen:

  • Schuren om de krassen en oude lak te verwijderen

We beginnen te schuren met een grove korrel. Hiermee kunnen we de oude lak en grote beschadigingen verwijderen. Vervolgens schuren we verder met een fijne korrel zodat uw vloer geen oneffenheden meer heeft.

  • Polijsten voor een nog gladdere vloer

Na het schuren gaan we verder met polijsten. Door te polijsten kunnen we de houtnerf afsluiten en is de vloer klaar voor afwerking.

  • Afwerken met olie, lak of hardwaxolie

De derde stap is het afwerken van de houten vloer. Dit doen we met een olie, lak of hardwaxolie naar keuze. Elke soort heeft zo zijn voor- en nadelen. Houdt u van een natuurlijke look? Kies dan voor een afwerking met olie. Wilt u een uitstekende bescherming en zo min mogelijk onderhoud? Dan is lak de beste optie! Wij informeren u graag over de beste keuze voor uw vloer.

Voordelen houten vloer schuren

Het schuren van een houten vloer heeft veel voordelen!

  • Lange levensduur

Door uw vloer te schuren verlengt u de levensduur van uw vloer.

  • Snel resultaat

Het schuren van een bestaande vloer kan al binnen een dag geregeld zijn. Terwijl het leggen van een nieuwe vloer dagen kan duren.

  • Goedkopere optie

Wanneer een houten vloer regelmatig goed wordt onderhouden, verlengt u de levensduur en hoeft de vloer niet vervangen te worden. Op lange termijn is een houten vloer dus een goede investering in uw woning.

Grondige schoonmaak van uw houten vloer

Is uw vloer nog niet toe aan schuren? Kies er dan voor om uw houten vloer een speciale dieptereiniging te geven. Dit geeft mooie resultaten!

Hemmes Vloeren in Helmond

Is uw vloer ook toe aan een grondige renovatie? De specialisten van Hemmes Vloeren helpen u graag bij het schuren en lakken van uw houten vloer. Wij zorgen dat uw vloer er weer uitziet als nieuw.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.