Onze klanten waarderen ons met een 4.7
sterren

Vloer schuren en renoveren Eindhoven

woca producten

Een houten vloer is een tijdloze en duurzame vloer die met goed onderhoud een leven lang mee kan gaan. Maar ook een houten vloer heeft soms een opknap- of opfrisbeurt nodig. Na verloop van tijd worden de eerste beschadigingen, zoals krasjes en putjes, zichtbaar. Gelukkig kan Hemmes Vloeren in Eindhoven deze kleine schades verwijderen met het schuren en renoveren van uw vloer. Door een nieuwe afwerking zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet!

Uw vloer schuren en renoveren

Het schuren van een vloer is niet alleen een tijdrovende klus, het is ook zeer specialistisch werk. Goede apparatuur is enorm belangrijk voor een mooi resultaat. Naast ervaring en expertise hebben wij de juiste apparatuur om uw vloer vakkundig, snel en stofvrij te schuren. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

Hemmes Vloeren renoveert uw vloer in 3 stappen

Onderhoud en reparaties

Wij kunnen uw bestaande vloer repareren, renoveren, schuren en behandelen. Is uw vloer nog niet aan schuren toe, dan kunnen we de vloer een speciale dieptereiniging geven. Dit geeft geweldige resultaten!

Hemmes Vloeren in Eindhoven

Is uw vloer toe aan een opknapbeurt of wilt u uw vloer een compleet nieuwe look geven? We adviseren u graag! Wij zijn een klein vloerenbedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats. We werken uitsluitend met vaste parketteurs en gebruiken alleen de beste materialen.

De koffie staat klaar..

Kom langs in onze showroom!

Bij Hemmes Vloeren kunt u terecht voor vloeren in elke prijsklasse. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. We voorzien u graag van een deskundig en passend advies.

U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.