Een houten vloer is een tijdloze en duurzame vloer die met goed onderhoud een leven lang mee kan gaan. Maar ook een houten vloer heeft soms een opknap- of opfrisbeurt nodig. Na verloop van tijd worden de eerste beschadigingen, zoals krasjes en putjes, zichtbaar. Gelukkig kan Hemmes Vloeren in Eindhoven deze kleine schades verwijderen met het schuren en renoveren van uw vloer. Door een nieuwe afwerking zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uitziet!

Vloerrenovatie Hemmes vloeren

Uw vloer schuren en renoveren

Het schuren van een vloer is niet alleen een tijdrovende klus, het is ook zeer specialistisch werk. Goede apparatuur is enorm belangrijk voor een mooi resultaat. Naast ervaring en expertise hebben wij de juiste apparatuur om uw vloer vakkundig, snel en stofvrij te schuren. Zo bent u verzekerd van een mooi eindresultaat.

Hemmes Vloeren renoveert uw vloer in 3 stappen

Stap 1: Schuren om de krassen te verwijderen

Als eerste wordt de oude lak weggeschuurd door middel van een grove korrel. Krassen en andere schades worden verwijderd met een fijne korrel. Daarna volgen nog diverse schuurgangen om uw vloer weer als nieuw te krijgen en alle beschadigingen en olie of lakrestanten te verwijderen.

Stap 2: Polijsten voor een nog gladdere vloer

Na het schuren kunnen er nog steeds kleine oneffenheden zijn. Door te polijsten sluiten we de nerven af en maken we de vloer egaal en klaar voor de afwerking.

Stap 3: Afwerking met olie, hardwaxolie of lak

Tijd om de vloer af te werken. Dit kunnen we doen met een olie, hardwaxolie of (matte) lak. Elke soort heeft zo zijn voor-en nadelen. Houdt u van een natuurlijke look? Kies dan voor een afwerking met olie. Wilt u een uitstekende bescherming en zo min mogelijk onderhoud? Dan is lak de beste optie!

Onderhoud en reparaties

Wij kunnen uw bestaande vloer repareren, renoveren, schuren en behandelen. Is uw vloer nog niet aan schuren toe, dan kunnen we de vloer een speciale dieptereiniging geven. Dit geeft geweldige resultaten!

Hemmes Vloeren in Eindhoven

Is uw vloer toe aan een opknapbeurt of wilt u uw vloer een compleet nieuwe look geven? We adviseren u graag! Wij zijn een klein vloerenbedrijf met kwaliteit en service op de eerste plaats. We werken uitsluitend met vaste parketteurs en gebruiken alleen de beste materialen.

Neem contact op!